O NAŠOJ MREŽI

MREŽA NASTALA ZBOG POTREBA
I KLIJENATA I SLUŠATELJA

ZAŠTO PR+?

PR+ je oglašivačka mreža radio postaja nastala osluškujući potrebe klijenta vođeni dugogodišnjim iskustvom u medijskom marketingu. Umrežili smo 5 radio postaja od Istre do Šibenika i tako eterski pokrili veći dio naše republike. Našim klijentima nudimo veći doseg slušanosti te bolju i kvalitetniju medijsku uslugu.

Svjesni smo da u današnje vrijeme bez dobre reklame nema ni dobrog posla, te smo odlučili spojiti znanje, iskustvo i ideje kako bismo stvorili najbolji oglašivački proizvod na tržištu.

Mudrim izborom PR + oglašivačke mreže osiguravaš da se tvoja poruka, tvoj posao, tvoja ideja čuje dalje i šire.

Za sada je u mreži 5 članica, a daljnjim radom i ovisno o potrebama oglašivača planiramo umrežiti još nekoliko radio postaja.

Osim oglasnog prostora na radiju, nudimo i mogućnost oglašavanja na internetskim portalima članica koje imaju takav oblik poslovanja u svojoj ponudi, ali i na društvenim mrežama koje su danas postale najbrži kanal za dobar marketing.

Dosegom postaja naše mreže svaki dan dopiremo do milijun ljudi, dok ciljanu publiku naših članica čine podjednako i muškarci i žene, u dobi od 16 do 50 godina. Podjednaka je raspodjela demografije i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) svih naših članica, putem kojih u razdoblju od 28 dana dopiremo do čak 2 milijuna korisnika.

Podjednaka je raspodjela demografije i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) svih naših članica, putem kojih u razdoblju od 28 dana dopiremo do čak 2 milijuna korisnika.


RADIO POSTAJE ČLANICE NAŠE MREŽE

Upoznajte radio postaje koje čine našu oglašivačku mrežu - najslušanije radio postaje na području svog rada.


Antena Zadar

Zadar - 97.2 MHz


Radio Kastav

Rijeka - 90.3 MHz


Radio Labin

Labin - 91, 93.2, 95, 99.7 MHz


Radio Šibenik

Šibenik - 88.6, 100.7, 104.9 MHz


Rovinj FM

Rovinj - 88.5, 90.7, 94.8 MHz