O NAŠOJ MREŽI

MREŽA NASTALA ZBOG POTREBA
I KLIJENATA I KONZUMENATA

ZAŠTO PR+?

PR+ je oglašivačka mreža radio postaja nastala osluškujući potrebe klijenta vođeni dugogodišnjim iskustvom u medijskom marketingu. Umrežili smo 5 radio postaja od Istre do Šibenika i tako eterski pokrili veći dio naše republike. Našim klijentima nudimo veći doseg slušanosti te bolju i kvalitetniju medijsku uslugu.

Svjesni smo da u današnje vrijeme bez dobre reklame nema ni dobrog posla, te smo odlučili spojiti znanje, iskustvo i ideje kako bismo stvorili najbolji oglašivački proizvod na tržištu.

Mudrim izborom PR + oglašivačke mreže osiguravaš da se tvoja poruka, tvoj posao, tvoja ideja čuje dalje i šire.

Za sada je u mreži 5 članica, a daljnjim radom i ovisno o potrebama oglašivača planiramo umrežiti još nekoliko radio postaja.

Osim oglasnog prostora na radiju, nudimo i mogućnost oglašavanja na internetskim portalima članica koje imaju takav oblik poslovanja u svojoj ponudi, ali i na društvenim mrežama koje su danas postale najbrži kanal za dobar marketing.

Dosegom postaja naše mreže svaki dan dopiremo do milijun ljudi, dok ciljanu publiku naših članica čine podjednako i muškarci i žene, u dobi od 16 do 50 godina. Podjednaka je raspodjela demografije i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) svih naših članica, putem kojih u razdoblju od 28 dana dopiremo do čak 2 milijuna korisnika.

Podjednaka je raspodjela demografije i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) svih naših članica, putem kojih u razdoblju od 28 dana dopiremo do čak 2 milijuna korisnika.

REZULTAT NIJE SAMO BROJ

Iako velika većina domaćih agencija u konačnici kao završetak posla dostavlja suhoparna izvješća, brojke, dosege. Mi volimo o rezultatima pričati kao potencijalu za nove dosege. Kao vrijednoj i iskoristivoj bazi koja nas može usmjeriti za bolje planiranje u budućnosti.

Broj emitiranih spotova često nije dovoljno kvalitetan pokazatelj uspješnosti radijske kampanje, baš kao što ni broj prikaza nekog bannera nije garancija željenog dosega.

Mi u PR+ analitičke rezultate gledamo humanije, pratimo njihove promjene, prilagođavamo im se.

Upravo zato s vama planiramo svaki dio kampanje. Uvijek. I to ne samo zato jer uživamo u vašem društvu, već zato što vi živite godinama s vašim proizvodom, uslugom - vi poznajete sebe najbolje.

Među prvim agencijama usko surađujemo s Google-om kako bi implementirali u cijelosti njohov GA4 sustav analitike, te vam tako pružili daleko više podataka o tome kako se ponaša vaša online kampanja. Neovisno na kojem se portalu ona isporučuje, koje je dimenzije ili trajanja.

Isto tako, kod digitalnog marketinga usko surađujemo i s tvrtkom Meta, kako bi oglasi plasirani na društvenim mrežama Facebook i Instagram doprijeli isključivo do publike koju će oni zanimati.

Ako niste sigurni u doseg vaše kampanje, ne brinite - demonstrirat ćemo vam to na realnim primjerima, s realnim statistikama i analitikama. Naši korisnici vole pomagati drugima i pokazati svoje rezultate. Sve, ionako, ostaje unutar "kuće".

IMAMO VLASTITE RESURSE

Tu smo da vam olakšamo. I to od samog početka plovidbe morima i rijekama oglašavanja. Naš je zadatak za vas odlučiti gdje se oglasiti, a tu odluku temeljimo na više od 25 godina rada u medijima.

Stručnjaci smo za oglašavanje na digitalnim platformama Google AdWords, Facebook, Instagram, LinkedIn, Programmatic. Vješto koristimo Google Analytics, Tag Manager, Search Console te ostale alate za optimizaciju i analitiku na digitalnim projektima.

A kako to sve postižemo? Jednostavno. Naš sofisticirani sustav podiže Vaše poslovanje na višu razinu. I to ćemo vam dokazati već u prvim danima trajanja vaše kampanje, neovisno o mediju ili platformi.

Ono što je također važno, naš je odabir partnera s kojima radimo. Koristimo usluge: A1, Sys Bee, Google, OIV, Adobe...

Naša kvaliteta proizlazi od naših talenata - zapošljavamo stručnjake koji su odabrani na osnovu nama bitnih vrijednosti, kao što su želja za otkrivanjem novih tehnologija, marljivost i strpljenje, ili pak odlične komunikacijske vještine.

Kada imate pitanja, želite razgovarati s pravom osobom, koja će vas saslušati, porazgovarati s vama i zajedno s vama pronaći rješenje za probleme koje ste susreli - naša podrška jedan je od segmenata poslovanja na koji smo posebno ponosni i po kojem smo poznati. Stoga, ako kao naš klijent naiđete na problem, ne brinite se. Sve će biti u redu.

Ono što nas čini pravim izborom je sposobnost prilagodbe.

Jednako smo dostupni malim oglašivačima, kao i javnim i državnim službama.