site_logo

Zašto odabrati našu mrežu?

PR+  je oglašivačka mreža radio postaja nastala osluškujući potrebe klijenta vođeni dugogodišnjim iskustvom u medijskom marketingu. Umrežili smo 5 radio postaja od Istre do Šibenika i tako eterski pokrili veći dio naše republike. Našim klijentima nudimo veći doseg slušanosti te bolju i kvalitetniju medijsku uslugu.

Svjesni smo da u današnje vrijeme bez dobre reklame nema ni dobrog posla, te smo odlučili spojiti znanje, iskustvo i ideje kako bismo stvorili najbolji oglašivački proizvod na tržištu.

Mudrim izborom PR + oglašivačke mreže osiguravaš da se tvoja poruka, tvoj posao, tvoja ideja čuje dalje i šire.

Za sada je u mreži 5 članica, a daljnjim radom i ovisno o potrebama oglašivača planiramo umrežiti još nekoliko radio postaja.

Osim oglasnog prostora na radiju, nudimo i mogućnost oglašavanja na internetskim portalima članica koje imaju takav oblik poslovanja u svojoj ponudi, ali i na društvenim mrežama koje su danas postale najbrži kanal za dobar marketing.

Dosegom postaja naše mreže svaki dan dopiremo do milijun ljudi, dok ciljanu publiku naših članica čine podjednako i muškarci i žene, u dobi od 16 do 50 godina. Podjednaka je raspodjela demografije i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) svih naših članica, putem kojih u razdoblju od 28 dana dopiremo do čak 2 milijuna korisnika.

Mudrim izborom PR+ mreže besplatno ćemo producirati tvoju reklamu, savjetovati te gdje, kada i kako se oglasiti.

Članice naše radijske mreže

Doseg publike / područje čujnosti

5+ / 5++

Pokrivenost cijele mreže

3+

Regija Istra i Kvarner s otocima

2+

Regija Dalmacija

DAB+

Digitalni radio
(uskoro)

Kažite nam nekoliko detalja, javit ćemo se...

PR plus - Agencija za radijski marketing i oglašavanje

Ivana Lucića 18c, Zadar
info@prplus.hr

023/777-800